Palvelut yrityksille

palvelut yrityksilleVuosien työkokemus erilaisista pk-yritysten kehittämishankkeista ja moninaisten ongelmien ratkaisuista antavat valmiudet auttaa erityisesti pk-yrityksiä löytämään liiketoiminnan näkökohdat huomioivia ratkaisuja juridisiin ongelmiin. Kannustamme asiakkaitamme ennakoimaan tulevia ongelmia – oikea ajankohta ottaa yhteyttä lakimieheen olisikin jo ennen kuin siihen on ilmaantunut pakottava tarve!

Tarjoamme lainopillista neuvontaa mm. seuraavissa asioissa

  • yritysten perustaminen ja yhtiömuodon muutokset
  • yritysjärjestely
  • sopimuksiin liittyvät asiat
  • työsuhdeasiat

Tarjoamme myös koulutuksia työ- ja virkasuhdeasioissa. Laajan verkoston kautta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen koulutuspaketin henkilöstöasioissa – ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Työorganisaation kehittämisestä aiheutuviin kustannuksiin on mahdollista saada tietyissä tilanteissa tukea Tekesiltä, joka tarjoaa rahoitusta työelämän kehittämiseen.

Mietityttääkö työsopimusasiat?

Lataa itsellesi maksuton työsopimuksen solmimiseen liittyvä infopaketti. Paketti sisältää työsopimuslomakepohjan ja siihen liittyvän ohjevideon. Hoidetaan työsopimusosaamisesi uudelle tasolle!

Oikeusturvavakuutus?

Myös yrityksellä voi olla oikeusturvavakuutus, josta voi olla mahdollista saada osa lainopillisten palveluiden kustannuksista korvattua. Ota yhteyttä, niin selvitetään onko asia näin Teidän tilanteessanne!

Tarve ulkoistaa lakiasioiden hoitoa?

Mikäli Teillä on tarvetta pitkäjänteisemmälle yhteistyölle, ottakaa yhteyttä, niin voimme keskustella yhteistyön sisällöstä ja hinnoittelusta. Palvelu voi sisältää esimerkiksi alan lainsäädännön muutosten seuraamisen, sopimushuollon, työsuhdeasiat, kuluttajansuoja-asioissa neuvomisen tai henkilökunnan koulutuksen.